8 تا از ریسک های پرواز با پاراگلایدر!

ریسک های پرواز با پاراگلایدر

ریسک های پرواز با پاراگلایدر

ریسک های پرواز با پاراگلایدر چیست؟!

پرواز با پاراگلایدر یکی از لذت بخش ترین تفریحات هوایی دنیاست. اما نباید ریسک های آن را نادیده گرفت! به عنوان یک خلبان حرفه ای باید ریسک های پرواز با پاراگلایدر را به خوبی درک کرد و راهکارهای مقابله با آنها را نیز یاد گرفت!

به طور کلی، خطراتی که در حین پرواز با پاراگلایدر شما را تهدید می کنند، چندان زیاد و متنوع نیستند اما از آنجایی که چند صد متر از سطح زمین بالاتر هستید، ریسک های پرواز، جان شما را تهدید می کنند. به همین دلیل است که باید این ریسک ها را شناخت.

در این مقاله از وبسایت ایران ری اکشن می خواهیم در خصوص خطرات پرواز با پاراگلایدر صحبت کنیم و بگوییم که چگونه می توان آن را کنترل کرد. اگر شما هم نسبت به این موضوع کنجکاو و علاقه مند هستید، توصیه می کنیم به اسکرول کردن این متن ادامه دهید.

رایج ترین خطرات پرواز با پاراگلایدر

در ادامه به برخی از مهم ترین ریسک های پرواز با پاراگلایدر اشاره کرده ایم. درک دقیق این خطرات، شما را آگاه تر ساخته و مقابله با آنها را راحت می کند.

پروازهای طولانی مدت با پاراگلایدر

یکی از رایج ترین خطراتی که خلبانان پاراگلایدر را تهدید می کند، پروازهای طولانی مدت است. خیلی از خلبانان خود را به چالش می کشند و پروازهای طولانی انجام می دهند. اما واقعیت اینجاست که پروازهای طولانی، عضلات را خسته کرده و عملکرد مغز را کاهش می دهد.

برای مقابله با این خطر، باید ظرفیت و توان خود را به خوبی بشناسید و بدانید که برای چه مسافتی می توانید به پرواز خود ادامه دهید.

تابش اشعه آفتاب

ریسک های پرواز با پاراگلایدر

یکی از لذت های پرواز با پاراگلایدر، پرواز در روزهای گرم و آفتابی است. اما یادتان نرود که اشعه آفتاب می تواند حسابی شما را به تشنگی بندازد و توان شما را تحلیل ببرد. علاوه بر این، اشعه آفتاب می تواند دید شما را کاهش دهد.

برای جلوگیری از این ریسک پرواز با پاراگلایدر، باید مدت زمان پرواز خود را در روزهای تابستانی کاهش دهید. همچنین از عینک های محافظ قدرتمند بهره ببرید.

مانورهای خطرناک در پاراگلایدر

گاهی وقت ها می شنویم که فلان خلبان، حرکت خطرناک اما جذابی را در حین پرواز انجام داده است. طبیعی است که به عنوان خلبان پاراگلایدر، شما هم وسوسه شوید که چنین مانورهای خطرناکی را انجام دهید. اما نباید هیچ تصمیم هیجان زده ای گرفت.

فراموش نکنید که توان هر خلبانی با دیگری متفاوت است. بنابراین اگر یک مانور برای دوستتان، کار بسیار ساده ای به نظر می آید، ممکن است برای شما خطرناک باشد و جانتان را به خطر بندازد.

سلامت خلبان پاراگلایدر کم است

درک همین نکته که توان بدنی شما چقدر است، در تعیین امنیت و مدیریت ریسک پرواز با پاراگلایدر خیلی موثر است. شما باید بدن خود را بشناسید و بدانید که تا چه حد مقاومت دارید! تناسب اندام شما چگونه است و آیا به درد مانورهای خطرناک می خورد؟

فراموش نکنید که سلامت بدن خلبان در نوع تیک آف و فرود وی اثرگذار می باشد.

فرودهای خطرناک با پاراگلایدر

ریسک های پرواز با پاراگلایدر

یکی از اصلی ترین ریسک هایی که خلبانان پاراگلایدر را تهدید می کند، انتخاب های غلط به هنگام فرود است. اگر شیوه های صحیح فرود را آموخته باشید، این ریسک برایتان کاهش پیدا می کند اما در صورتی که انواع فرود را به درستی نشناسید، مخاطرات زیادی در انتظار شماست.

علاوه بر مهارت خلبان، ممکن است در طی فرود موانع و چالش های زیادی بر سر راهتان باشد. مثلا تشخیص دقیق نقطه فرود، مورد بسیار مهمی برای خلبانان است که ریسک های پرواز با پاراگلایدر را کاهش می دهد.

علاوه بر این موارد، جهت باد نیز ممکن است خطرآفرین باشد. بنابراین خلبان پاراگلایدر باید قبل از هر چیزی، جهت باد را به درستی تشخیص بدهد و فرود خود را متناسب با آن انجام دهد تا ایمنی خود را بالاتر ببرد.

تیک آف نامناسب

بخش زیادی از دوره های آموزشی پاراگلایدر به آموزش تیک آف مناسب اختصاص پیدا می کند. یک خلبان ماهر باید در تیک آف ماهر شود چرا که تیک آف نامناسب، می تواند ریسک های پرواز با پاراگلایدر را بیشتر کند.

درست است که به هنگام تیک آف هنوز روی زمین هستید اما عدم کنترل بال به هنگام تیک آف، ممکن است احتمال آسیب رسیدن به خلبان را افزایش دهد.

اعتماد به نفس بالا

بله! درست خوانده اید…

یکی از اصلی ترین چیزهایی که ریسک های پرواز با پاراگلایدر را بیشتر می کند، اعتماد به نفس بالا و غرور خلبان است. ریسک هایی که خلبانان پاراگلایدر مرتکب می شوند باید متناسب با توانایی شان باشد. اما گاهی مواقع غرور و اعتماد به نفس بالا باعث می شود که خلبان، توانایی خود را دست بالا بگیرد و جان شیرینش را به خطر بندازد.

بارها دیده شده که خلبانان تازه کار، بدون توجه به میزان مهارت خود دست به اقدامات خطرناک می زنند و پرواز خود را به خطر می اندازند.

برخی از خلبانان فکر می کنند که هیچوقت دچار خطر نمی شوند و هیچ سانحه ای برایشان رخ نمی دهد. این نگرش، مقدمه ای بر بروز حوادث جبران ناپذیر است. در میان زمین و هوا، مسئولیت جان خلبان، به عهده ی خودش است و تنها راهی که می توان ایمنی پرواز را بالا برد، نگرش مسئولانه و عاقلانه است.

کنترل ارتفاع را جدی بگیرید!

یکی از مسائلی که خلبان همواره باید به آن نظارت داشته باشد، ارتفاع است. در واقع اصلی ترین خطری که خلبان را تهدید می کند، کاهش ارتفاع شدید و برخورد با زمین است. تا وقتی در آسمان هستید، خطری شما را تهدید نمی کند. بنابراین چشمتان به ارتفاع و زمین باشد.

سوالات رایج

ریسک های پرواز با پاراگلایدر

هر خلبانی در طول پرواز خود ممکن است با چالش های منحصر به فردی رو به رو شود. در بخش های بالایی مقاله در مورد رایج ترین ریسک های پرواز با پاراگلایدر صحبت کردیم اما ممکن است هنوز هم سوالاتی در این باره داشته باشید که در ادامه به آنها پاسخ داده ایم:

  • آیا می توان در روزهای برفی و بارانی پرواز کرد؟

از آن جایی که آب و هوای چنین روزهایی غیرقابل پیش بینی است، توصیه می شود که در روزهای برفی و بارانی، پرواز نکنید.

  • به هنگام اختلال در بال پاراگلایدر چکار کنیم؟

در چنین مواقعی بهتر است در صورت امکان فرود بیایید. برای فرود می توانید از چتر کمکی نیز استفاده کنید.

  • اگر در حین پرواز، آب و هوا بد شد، چکار کنیم؟

در چنین مواقعی، اولویت با فرود است. نقطه مناسبی برای فرود پیدا کنید و روی زمین بنشینید.

نتیجه گیری

در نهایت باید بگوییم که با رعایت قوانین و مقررات پرواز، می توانید ریسک های پرواز با پاراگلایدر را کاهش دهید. یک خلبان حرفه ای، کسی نیست که قادر به انجام مانورهای خطرناک و آکروباسی است. یک خلبان ماهر، کسی است که ریسک های پرواز را می شناسد و بر اساس دستورالعمل ها عمل می کند.

در نهایت امیدواریم این مطلب برایتان مفید بوده باشد.

شما می توانید پرواز دونفره خود را از طریق وبسایت تهران پاراگلایدر رزرو کنید.

 

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.